• WIJNEN MEAT

    First Quality - Quality First

Wijnen Meat producten worden in Nederland v door Willem van derkocht door Foodproducts. Willem van de Velde is verkoper voor vleesleverancier van Wijnen Meat en levert aan groothandels vleesgrossiers en supermarkten.

Wijnen Meat

Het Nederlandse bedrijf Wijnen Meat vindt haar oorsprong in 1978 en is sinds 1981 gevestigd in Oss. Ruim 25 jaar heeft Wijnen Meat het hele varken ingekocht en uitgebeend, maar sinds 2005 koopt Wijnen Meat enkel de technische delen van het varken. Hierdoor heeft Wijnen Meat zich gespecialiseerd in het uitbenen van middels en het produceren van bacon.

Wijnen Meat = gespecialiseerd

Naast de bacon snijdt Wijnen Meat onder andere, buiken, loinribs, varkenshaasjes, buikranden en vetproducten uit de middels. Deze worden per stuk of in bulk, vers of bevroren verpakt en geleverd aan de vleesindustrie, groothandel en detailhandel over de hele wereld. Foodproducts verzorgt voor Wijnen Meat voornamelijk de verkoop van de loinribs en varkensfilet,  zowel vers als bevroren.

Wijnen Meat = kwaliteit

“First quality, quality first” is de slogan van Wijnen Meat.  Het BRC certificaat is een goede graadmeter voor de hoge kwaliteit. Daarnaast gaan veel exportproducten naar gebieden met de hoogste kwaliteitseisen. Ook de 90 deskundige medewerkers dragen bij aan de kwaliteit, zij staan garant voor een uitstekende service, mede door de korte en duidelijke communicatielijnen.

Foodproducts levert de Wijnen Meat-producten voornamelijk aan (horeca)groothandels. De producten die wij van dit kwaliteitsmerk leveren? Onder andere:

  • Varkenshaas
  • Loinribs

PRODUCTVOORBEELDEN