IFS Broke Foodproducts

Trots: IFS Broker gecertificeerd!

  By Willem van de Velde   |   No comments yet

Zoals u wellicht weet werken wij al sinds 2008 volgens de HACCP standaard. In januari 2011 hebben wij ons HACCP systeem laten certificeren. Dit betekend dat Foodproducts niet langer volgens de HACCP standaard werkte, maar zelfs HACCP gecertificeerd was. Dat was toen uniek te noemen voor een foodbroker.

In de loop der jaren merken we dat het voor onze leveranciers en afnemers ook steeds belangrijker wordt dat wij als Foodproducts gecertificeerd zijn. Dit heeft ons er eind 2015 toe gebracht om te overwegen om de HACCP certificering om te zetten naar een IFS Broker certificering.

Omdat de eisen voor de IFS Broker certificering strenger zijn dan de eisen voor de HACCP certificering, betekende dit voor ons dat er heel wat werk verzet moest worden om te kunnen voldoen aan de IFS Broker voorwaarden. Wij zijn hier vol goede moed in gevlogen, met als resultaat dat wij op 20 september 2016 geaudit werden voor de IFS Broker certificering.

Wij zijn trots u te melden dat het harde werken zich heeft uitbetaald en wij dan ook hebben voldaan aan de vereisten voor de IFS Broker certificering. Dit betekend dat Foodproducts zich sinds 20 september IFS Broker mag noemen.

U vind ons certificaat na de klik

Geef een reactie