• WULFF

  Ongekend veelzijdig en flexibel

 • WULFF

  Ongekend veelzijdig en flexibel

 • WULFF

  Ongekend veelzijdig en flexibel

Wulff

Het Duitse Wulff Fleischwaren is opgericht in 1891. Dit familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer, heeft traditie hoog in het vaandel staan. Maar het mooie van Wulff Fleischwaren, die wij aanbieden in onze groothandel, is dat zij traditie hand in hand laten gaan met innovatie. Ambachtelijkheid en handwerk combineert Wulff met innovatieve processen. Geen wonder dat de Wulff-vleesproducten zeer geliefd zijn onder de klanten van vleesleverancier Foodproducts.

De flexibiliteit van Wulff Fleischwaren bij onze groothandel

Een van de kwaliteiten die Foodproducts te Velp, vlak bij Arnhem, waardeert aan Wulff Fleischwaren is de enorme flexibiliteit van de vleeswarenproducent. Zo is het mogelijk om zelf een recept voor een saus samen te stellen die Wulff vervolgens bereidt. Maar de service van Wulff gaat verder. Zelfs de afmetingen van de worsten kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant. Dit zorgt dan ook voor ongekende flexibiliteit in een branche waarin veel processen geautomatiseerd verlopen.

Wulff Fleischwaren biedt een verrassend aanbod bij onze groothandel

Het assortiment van Wulff is enorm veelzijdig. Convenience producten, vleeswaren, worsten, vegetarische producten, snijdbare sauzen en zogenaamde soft meals voor mensen met eet- en slikproblemen: Wulff Fleischwaren maakt het allemaal. Foodproducts levert de Wulff Fleischwaren-producten voornamelijk aan horecaleveranciers en groothandels. De producten die wij van dit kwaliteitsmerk leveren, bestaan onder andere uit:

 • Snijbare sauzen
 • Bacon griller
 • Diverse Duitse worsten

 

Neem contact met ons op voor een bestelling

Wilt u graag producten van Wulff Fleischwaren bij onze groothandel bestellen? Of zoekt u eerder naar producten van andere merken zoals Querbeet of Block House? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)26 365 0679, het e-mailadres willem@foodproducts.nl of via het online contactformulier. Tevens bieden wij ook vele vegetarische en convenience producten aan.

PRODUCTVOORBEELDEN