• WULFF

  Ongekend veelzijdig en flexibel

 • WULFF

  Ongekend veelzijdig en flexibel

 • WULFF

  Ongekend veelzijdig en flexibel

Wulff

Het Duitse Wulff Fleishwaren is opgericht in 1891. Dit familiebedrijf met thans de vierde generatie aan het roer, heeft traditie hoog in het vaandel staan. Maar het mooie van Wulff Fleischwaren is dat zij traditie hand in hand laat gaan met innovatie. Ambachtelijkheid en handwerk combineert Wulff met innovatieve processen. Geen wonder dat de Wulff-vleesproducten zeer geliefd zijn onder de klanten van vleesleverancier Foodproducts.

Wulff Fleishwaren = flexibel

Een van de kwaliteiten die Foodproducts waardeert aan Wulff Fleishwaren is de enorme flexibiliteit van de vleeswarenproducent. Zo is het mogelijk om zelf een recept voor een saus samen te stellen die Wulff vervolgens bereidt. Maar de service van Wulff gaat verder. Zelfs de afmetingen van de worsten kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant. Ongekende flexibiliteit in een branche waarin veel processen geautomatiseerd verlopen.

Wulff Fleishwaren = verrassend

Het assortiment van Wulff is enorm veelzijdig. Convenience producten, vleeswaren, worsten, vegetarische producten, snijdbare sauzen en zogenaamde soft meals voor mensen met eet- en slikproblemen: Wulff Fleishwaren maakt het allemaal.

Willem van de Velde foodproducts levert de Wulff Fleischwaren-producten voornamelijk aan horecaleveranciers– en groothandels. De producten die wij van dit kwaliteitsmerk leveren? Onder andere:

 • snijbare sauzen
 • bacon griller
 • diverse Duitse worsten

PRODUCTVOORBEELDEN