• BLOCK HOUSE

  Constant hoge kwaliteit als grootste troef

 • BLOCK HOUSE

  Constant hoge kwaliteit als grootste troef

 • BLOCK HOUSE

  Constant hoge kwaliteit als grootste troef

 • BLOCK HOUSE

  Constant hoge kwaliteit als grootste troef

 • BLOCK HOUSE

  Constant hoge kwaliteit als grootste troef

 • BLOCK HOUSE

  Constant hoge kwaliteit als grootste troef

BLOCK HOUSE

Rundvleesleverancier Block House is een begrip in Duitsland, zowel onder consumenten als onder horecabedrijven. Het succesverhaal van Block House begint in 1968, wanneer Eugen Block zijn eerste steakhouse opent. Om zijn gasten uitmuntend vlees van een constante kwaliteit te kunnen bieden, besluit hij om in 1973 in Hamburg zijn eigen slagerij te openen. Inmiddels bestaan er 46 steakhouses, waarvan 38 in Duitsland, en levert Block House als leverancier tevens aan andere horecazaken en grote supermarktketens in Duitsland.

Block House van ons als leverancier is consistent en kwalitatief

De populariteit van het IFS-gecertificeerde Block House is te danken aan de constant hoge kwaliteit van het vlees. Block House vlees is afkomstig van Angus- en Hereford-runderen die op een verantwoorde manier opgroeien op de pampa’s van Argentinië en Uruguay. De rundveebedrijven staan onder controle van controleurs ter plaatse. Zij zien er onder andere streng op toe dat de bedrijven de regels voor dierenwelzijn naleven. Wanneer het vlees na een optimaal rijpingsproces aankomt bij de centrale slagerij in Duitsland, worden dezelfde strenge selecties toegepast op de te portioneren delen ervan.

Block House biedt clean vlees

Vlees van leverancier Block House is letterlijk clean. Zelfs de hamburgers van dit merk bevatten geen toevoegingen, E-nummers of onnatuurlijke smaakversterkers. Wat ze wel bevatten? Weinig zout, een subtiele kruiding en 100% pure, volle smaak. Het is dus niet verwonderlijk dat de gasten van de Block House steakhouses enthousiast hun waardering laten blijken op online recensiesites. En dat luchtvaartmaatschappijen, hotels en ferrymaatschappijen al jarenlang vertrouwen op de producten van dit merk. Ook onder de klanten van leverancier Foodproducts te Velp, vlak bij Arnhem, zijn de Block House-producten zeer gewild.

Als leverancier leveren we bij Foodproducts de Block House-producten voornamelijk aan (horeca)groothandels. De producten die wij van dit kwaliteitsmerk leveren? Onder andere:

 • Hamburgers
 • Ossenhaaspunten
 • Steaks
 • Technische delen

Neem contact met ons op voor een bestelling

Wilt u ook profiteren van de kwaliteit van Block House die wij als leverancier u aanbieden? Of zoekt u naar een van onze andere merken zoals Hülsthorst en Wulff? Dan neemt u het best contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)26 365 0679, het e-mailadres willem@foodproducts.nl of het online contactformulier. Daarnaast bieden wij als groothandel eveneens vele andere producten zoals vegetarische opties, gevogelte en convenience.

PRODUCTVOORBEELDEN