• Your Global Food Supplier

  • Your Global Food Supplier

Groothandel convenience producten

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Concurreren in prijs

✓ IFS Higher Level gecertificeerd

Met onze jarenlange ervaring als groothandel bieden we u nu ook een groot assortiment aan convenience producten aan. Producten die u gemakkelijk kunt integreren in uw assortiment of keuken. Deze term heeft vaak een negatieve connotatie, maar wij bewijzen u graag het tegendeel in samenwerking met onze partners. Naar wat voor maaltijdcomponenten en convenience producten bent u op zoek? Wij kunnen u hier zeker bij helpen!

Block Menu: van onze vertrouwde leverancier Block House

Als jarenlange leverancier van Block House, bieden we nu ook de hieruit voortgevloeide Block Menu convenience producten aan. Dit zijn maaltijdcomponenten die deze leveranciers speciaal ontwikkelden voor het hogere segment en wordt onder andere geserveerd in vijfsterrenhotels. De producten worden innovatief bereidt, verpakt en ingevroren waardoor de kwaliteit, smaak, aroma’s en voedingswaarden volledig behouden blijven. Deze convenience producten en maaltijdcomponenten geven een enorme efficiencyslag in de keuken en bieden ruimte voor verrassende en smakelijke gerechten.

Wulff creëert oplossingen rondom slikproblemen met convenience producten

Een andere partner die leverancier is op het gebied van convenience producten en maaltijdcomponenten is Wulff. Deze convenience producten leveren ze aan een volledig andere doelgroep. Zij creëren namelijk ook soft meals voor mensen met eet- en slikproblematiek. Foodproducts Velp biedt deze convenience producten en maaltijdcomponenten ook aan door het inkopen en importeren hiervan uit handen te nemen.

Hebt u een vraag aan ons?

Hebt u een vraag aan Foodproducts? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen vrijwel per ommegaande contact met u op.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Neem dan nu contact op!

De voordelen van het laten leveren van convenience producten

Wanneer u de convenience producten of maaltijdcomponenten van bijvoorbeeld Block Menu (Block House) of Wulff laat leveren, maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker. Producten als deze worden gezien als een grote verlichting van de werkdruk in de keuken. Een echte hulp en oplossing voor restaurantpartners en koks. Omdat deze producten met zo veel zorg ontwikkelt worden, zijn ze niet te onderscheiden van vers bereidde producten. Sauzen, bijgerechten, soepen, desserts en zelfs volledige hoofdgerechten. Het is allemaal mogelijk!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast convenience producten en maaltijdcomponenten zijn wij ook leverancier en groothandel van vleesproducten, gevogelte en vegetarische opties. Bespreek dus zeker uw wensen met een van onze experts in Velp. Deze zijn te bereiken door te bellen naar +31 (0)26 365 0679 of door een e-mail te sturen naar willem@foodproducts.nl. Daarnaast komt u ook snel bij onze medewerkers terecht via het online contactformulier. Zij denken graag met u mee over hoe we u en uw klanten beter van dienst kunnen zijn in samenwerking met onze leveranciers.