• Your Global Food Supplier

 • Your Global Food Supplier

Groothandel voor convenience producten

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Concurreren in prijs

✓ IFS Higher Level gecertificeerd

Met onze jarenlange ervaring als groothandel in Nederland bieden we u nu ook een groot assortiment aan convenience producten en maaltijdcomponenten aan die wij voor u importeren en inkopen. Producten die u gemakkelijk kunt integreren in uw assortiment of keuken. Deze term heeft vaak een negatieve connotatie, maar wij bewijzen u graag het tegendeel in samenwerking met onze partners. Naar wat voor maaltijdcomponenten en convenience producten bent u op zoek? Wij kunnen u hier zeker bij helpen!

Block Menu: van onze vertrouwde leverancier Block House

Als jarenlange leverancier van Block House, bieden we nu ook de hieruit voortgevloeide Block Menu convenience producten aan die wij graag voor u importeren. Dit zijn maaltijdcomponenten die deze leveranciers speciaal ontwikkelden voor het hogere segment. Deze maaltijden worden onder andere geserveerd in vijfsterrenhotels. De producten worden innovatief bereidt, verpakt en ingevroren, waardoor de kwaliteit, smaak, aroma’s en voedingswaarden volledig behouden blijven. Deze convenience producten en maaltijdcomponenten van onze groothandel in Nederland geven een enorme efficiëntiewinst in de keuken en bieden ruimte voor verrassende en smakelijke gerechten.

Wulff creëert oplossingen rondom slikproblemen met convenience producten

Een andere partner die leverancier is op het gebied van convenience producten en maaltijdcomponenten is Wulff. Deze convenience producten leveren ze aan een volledig andere doelgroep en kunt u bij ons inkopen. Zij creëren namelijk ook soft meals voor mensen met eet- en slikproblematiek. Foodproducts te Velp, vlak bij Arnhem, biedt deze convenience producten en maaltijdcomponenten ook aan door u het inkopen en importeren hiervan uit handen te nemen.

  Hebt u een vraag aan ons?

  Hebt u een vraag aan Foodproducts? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen vrijwel per ommegaande contact met u op.

  Benieuwd naar onze mogelijkheden?
  Neem dan nu contact op!

  De voordelen van het laten leveren van convenience producten in Nederland

  Wanneer u de convenience producten of maaltijdcomponenten laat leveren uit onze groothandel in Nederland, maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker. Convenience producten als deze worden gezien als een grote verlichting van de werkdruk in de keuken, waardoor u niet hoeft te twijfelen over het importeren of inkopen hiervan. Een echte hulp en oplossing voor restaurantpartners en koks. Omdat deze producten met zo veel zorg ontwikkeld worden, zijn ze niet te onderscheiden van versbereide producten. Sauzen, bijgerechten, soepen, desserts en zelfs volledige hoofdgerechten – het is allemaal mogelijk!

  De mogelijkheden zijn eindeloos

  Naast convenience producten en maaltijdcomponenten zijn wij in Nederland ook leverancier en groothandel van vleesproducten, gevogelte en vegetarische opties. Bespreek dus zeker uw wensen met een van onze experts. Zij zijn te bereiken door te bellen naar +31 (0)26 365 0679 of door een e-mail te sturen naar willem@foodproducts.nl. Daarnaast komt u ook snel bij onze medewerkers terecht via het online contactformulier. Zij denken graag met u mee over hoe we u en uw klanten beter van dienst kunnen zijn in samenwerking met onze leveranciers.