Over Willem van de Velde

Willem van de Velde - CEO Foodproducts

Willem van de Velde – CEO Foodproducts

In een branche zo dynamisch als de foodbranche is het prettig om te kunnen vertrouwen op een solide partner. Iemand met kennis van de foodwereld. Affiniteit met de handel. Oog voor kwaliteit. Vleesleverancier Foodproducts is die betrouwbare partner. Een autoriteit in de branche.

Foodspecialist Willem van de Velde

Foodproducts is opgericht door Willem van de Velde zelf. Een echte foodkenner, die al sinds zijn jonge jaren in de foodwereld zit. Na het voltooien van de slagersvakschool in Nijmegen ging hij aan de slag bij onder andere Verstegen Specerijen en Townsend Engineering. Maar de vrijheid en de vele mogelijkheden die het ondernemerschap bood, begonnen steeds meer te kriebelen. In 2000 besloot hij voor zichzelf te beginnen en richtte hij Foodproducts op.

Vertrouwen in Willem van de Velde

Mensen gelukkig maken met een mooi foodproduct, dat is wat Willem van de Velde drijft. Dankzij zijn (technische vlees)kennis, zijn ervaring in de foodbranche en zijn enthousiasme over de mooie producten die hij overal weet te vinden, vertrouwen klanten al bijna twintig jaar op Willem van de Velde. Maar ook de partners van wie Foodproducts afneemt, stellen vertrouwen in hem. Velen al sinds de oprichting van zijn bedrijf. Behalve die hiervoor genoemde eigenschappen waarderen zowel klanten als partners de transparantie en korte lijnen van Foodproducts.

Wanneer maakt u eens kennis met Willem van de Velde?