Hulshorst, vlees en vleesproducten worden in Nederland en België geimporteerd door Foodproducts. De food- en vlees leverancier van Hülshorst Feinkost

BBQ seizoen in volle gang

  By Willem van de Velde   |   No comments yet

Hebben uw klanten de weg naar de BBQ al gevonden? Foodproducts heeft een groot assortiment met vlees en vleesproducten die zich uitstekend lenen voor de BBQ.

  • Wat dacht u van de kalkoen-tandoori-spies van Hülshorst? Een verse kalkoenfilet met een oosterse marinade van honing en een heerlijke curry op een beukenhouten spies.
  • Wat te denken van de hamburgers van Block House? 100% puur rundvlees op een elegante wijze op smaak gebracht met een snufje zout en heerlijke specerijen. Dit product is een clean label product en is gluten vrij.
  • Souvide gegaarde loinribs smaak BBQ die hoor toch op elke BBQ? Eenvoudig te bereiden omdat het product al gegaard is. Voorzien van een basismarinade, dus evt ook te gebruiken met een eigen marinade! Verkrijgbaar in een gewicht van 400-800 gram per stuk en 800-1050 gram per stuk. Veel makkelijker kunnen wij u het niet maken.

Kunt u een van deze 3 producten goed gebruiken voor uw klanten? Neem dan contact op met Foodproducts. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u andere producten zoekt. Bovenstaande is maar een greep uit ons brede assortiment.

Geef een reactie