• MCP MOOIJ

    100 % kwaliteit, 100% gemak

Mcp Mooij

Voor viscarpaccio’s kent Foodproducts maar één adres: MCP Mooij, gevestigd in Velsen-Noord. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in carpaccio’s van zalm, tonijn, coquilles en haring en vervaardigt tevens bijpassende dressings. De producten van het bedrijf staan bekend om hun hoge kwaliteit. Door het ambachtelijke productieproces van MCP Mooij blijft de structuur van de vis overeind en is de smaak van de carpaccio’s onovertroffen.

MCP Mooij = vers

‘Wat met passie is bereid, wordt met passie gegeten’, zo is de leverancier van de exclusieve visproducten van mening. Daarom bevatten de kant-en-klaarproducten van MCP Mooij geen toevoegingen en werkt het bedrijf niet met zogenoemde plakmiddelen. Bovendien is de logistieke keten zo kort (en koud!) mogelijk. De zalmcarpaccio wordt gemaakt van superieure Noorse zalm die rechtstreeks vanuit Noorwegen wordt aangeleverd en wordt verwerkt op de dag van aankomst.

MCP Mooij = gemak

Foodproducts levert de carpaccio’s van MCP Mooij diepgevroren. Door deze leveringswijze zijn de producten vrijwel direct klaar voor gebruik. Ze hoeven enkel ontdooid te worden. Tevens blijven de smaakeigenschappen optimaal behouden. De diepgevroren en kant-en-klaarproducten verminderen bovendien het risico op kruisbesmetting. De producten van MCP Mooij bieden excellente kwaliteit zonder omkijken. Het spreekt voor zich dat MCP Mooij HACCP- en EG-gecertificeerd is.

Foodproducts levert de MCP Mooij-producten voornamelijk aan (toeleveranciers van) restaurants en cateringbedrijven. De producten die wij van dit kwaliteitsmerk leveren? Onder andere:

  • zalmcarpaccio
  • tonijncarpaccio
  • zalm-heilbotcarpaccio
  • coquillescarpaccio
  • haringcarpaccio

PRODUCTVOORBEELDEN