• Your Global Food Supplier

Groothandel van gevogelte producten

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Concurreren in prijs

✓ IFS Higher Level gecertificeerd

Bij onze groothandel kunt u de beste gevogelte producten inkopen voor in uw assortiment of voor op uw menukaart. Foodproducts te Velp, vlak bij Arnhem, biedt retailers, producenten, groothandels, horecaleveranciers en cateraars het beste van de internationale voedselmarkt. En dat alles voor scherpe prijzen! Het importeren en leveren van gevogelte producten doen wij met uiterste zorg en flexibiliteit voor onze klanten. Wanneer u het inkopen van uw gevogelte bij onze groothandel doet, bent u verzekerd van producten van hoge kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Uw groothandel voor het importeren van gevogelte en convenience producten

In het uitgebreide assortiment van onze groothandel vindt u onder andere heerlijke producten van gevogelte die wij leveren. Wij onderhouden ons grote netwerk aan leveranciers en producenten van deze producten om u het beste van de markt te kunnen bieden. Met het importeren en leveren van gevogelte producten aan onze klanten zijn we erg flexibel, zodat u precies kunt aanbieden wat u voor ogen heeft. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden.

De verschillende merken die wij u aanbieden

Wanneer u op zoek bent naar een groothandel die de beste gerechten en producten met gevogelte voor u kan inkopen, bent u bij Foodproducts aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk aan bedrijven die bij uw wensen aansluiten. Hieronder een greep uit de bedrijven waar we mee samenwerken:

Elk van deze bedrijven heeft zo zijn eigen specialiteiten en voordelen. Wij leggen hun assortiment en de mogelijkheden tot het inkopen en importeren van bijvoorbeeld gevogelte producten graag aan u voor. Waar bent u naar op zoek?

  Hebt u een vraag aan ons?

  Hebt u een vraag aan Foodproducts? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen vrijwel per ommegaande contact met u op.

  Benieuwd naar onze mogelijkheden?
  Neem dan nu contact op!

  Ook voor andere producten kunt u bij ons terecht

  Ook voor vleesproducten, vegetarische opties en convenience producten kunt u bij ons terecht. Wij staan voor kwaliteit en hoogwaardige service rondom het leveren van al onze producten. Zo weet u waar u en uw klanten van op aan kunnen. Al onze partners bieden veelzijdige producten en gerechten waar smaak en kwaliteit centraal bij staan.

  Neem contact met ons op

  Wilt u weten wat er mogelijk is omtrent uw wensen of die van uw klanten? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij lichten graag toe hoe wij te werk gaan en wat de opties voor u zijn. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)26 365 0679 of door een e-mail te sturen naar willem@foodproducts.nl. Daarnaast neemt u ook heel eenvoudig contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Wij staan u graag te woord en helpen u verder.