• Your Global Food Supplier

 • Your Global Food Supplier

 • Your Global Food Supplier

Vleesproducten van onze groothandel

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Concurreren in prijs

✓ IFS Higher Level gecertificeerd

Als retailer, industriële producent, horecaleverancier, cateraar of instelling wilt u uw vleesproducten enkel bij een hoogwaardige groothandel met een uitgebreid assortiment inkopen. Uw zoektocht stopt bij Foodproducts te Velp, vlak bij Arnhem. Wij leveren vleesproducten en kwaliteitsvlees die u gemakkelijk bij ons kunt inkopen voor een scherpe prijs. Als kwalitatieve vleesleverancier importeren wij vleesproducten van uiteenlopende merken die zich in het binnen- en buitenland onderscheiden in kwaliteit en betrouwbaarheid. Waar bent u naar op zoek? Bij Foodproducts vindt u het zeker!

Waarom u kiest voor de vleesproducten van onze groothandel

Kwaliteitsvlees ligt niet zomaar in uw schappen of vriezer. Foodproducts is een vleesgroothandel te Nederland gespecialiseerd in zowel rundvlees als varkensvlees producten. Dankzij onze grote kennis van de markt en ons enorme netwerk in de foodbranche kunt u de beste vleeswaren bij onze groothandel kopen. Onze medewerkers weten hoe belangrijk snel schakelen is in een branche waar versheid voorop staat. Om die reden zorgen wij er altijd voor dat u kunt rekenen op een aantal zaken:

 • Wij dragen volledige verantwoordelijkheid voor het gehele traject.
 • U heeft garantie op 100% kwaliteit en correcte levering.

Een breed aanbod met veel verschillende merken

Als vooraanstaande vleesleverancier leveren wij vleesproducten van veel uiteenlopende merken. Met het importeren van deze vleesproducten bieden wij productlijnen en specialiteiten uit de hele wereld. De volgende merken vleesproducenten van onder andere runds- en varkensvlees vindt u onder andere in ons assortiment en kunnen wij voor u inkopen als vleesproducten- en vleeswarengroothandel in Nederland:

  Hebt u een vraag aan ons?

  Hebt u een vraag aan Foodproducts? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen vrijwel per ommegaande contact met u op.

  Benieuwd naar onze mogelijkheden?
  Neem dan nu contact op!

  Ontdek de mogelijkheden bij onze groothandel in vleesproducten

  Als ervaren vleesleverancier en -groothandel kunnen wij kwaliteitsvlees en vleesproducten inkopen en importeren voor concurrerende prijzen. Gecombineerd met onze hoogstaande service, maakt dat ons de perfecte partner voor het leveren van uw vleesproducten. Naast vleeswaren van varkensvlees en rundvlees kunt u bij onze groothandel in Nederland ook gevogelte, vegetarische opties en andere convenience producten inkopen. Wij streven naar de beste kwaliteit in onze producten en service. Waar kunnen we u als uw vleesleverancier mee van dienst zijn?

  Schakel ons als leverancier bij het importeren van vleesproducten

  Wilt u weten wat we als groothandel en leverancier voor u kunnen betekenen op het gebied van kwaliteitsvlees en het importeren van vleesproducten? Neem dan gerust contact op met onze groothandel in Nederland voor vleesproducten zoals runds- en varkensvlees. Wij kunnen u alles vertellen over het inkopen van het juiste vlees uit ons assortiment, onze dienstverlening in dit proces en de voordelen waarvan u profiteert als u door ons vleesproducten en vleeswaren laat leveren! U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)26 365 0679, door een e-mail te sturen naar willem@foodproducts.nl of door het online contactformulier in te vullen.