• Your Global Food Supplier

  • Your Global Food Supplier

  • Your Global Food Supplier

Vleesproducten groothandel

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Concurreren in prijs

✓ IFS Higher Level gecertificeerd

Als retailer, industriële producent, groothandel, horecaleverancier, cateraar of instelling wilt u uw vleesproducten enkel bij een hoogwaardige groothandel inkopen. Uw zoektocht stopt bij Foodproducts Velp. Wij leveren vleesproducten die u gemakkelijk bij ons kunt inkopen voor een scherpe prijs. Als kwalitatieve vleesleverancier bieden wij uiteenlopende merken aan die zich in het binnen- en buitenland onderscheiden in kwaliteit en betrouwbaarheid. Waar bent u naar op zoek? Bij Foodproducts Velp vindt u het zeker!

Waarom u kiest voor de vleesproducten van onze groothandel

Kwaliteitsvlees ligt niet zomaar in uw schappen of vriezer! Foodproducts Velp is een vleesgroothandel gespecialiseerd in zowel rundvlees als varkensvlees producten. Met een grote kennis van de markt en een enorm netwerk in de foodbranche bieden wij u de beste producten aan. Onze medewerkers weten hoe belangrijk snel schakelen is in een branche waar versheid voorop staat. Om die reden zorgen wij er altijd voor dat u kunt rekenen op een aantal zaken:

  • Wij dragen volledige verantwoordelijkheid voor het gehele traject.
  • U heeft garantie op 100% kwaliteit en een correcte levering.

Een breed aanbod met veel verschillende merken

Als vooraanstaande vleesleverancier leveren wij vleesproducten van veel uiteenlopende merken. Met het importeren van deze vleesproducten bieden wij productlijnen en specialiteiten uit de hele wereld. De volgende merken vleesproducenten vindt u onder andere in ons assortiment en kunnen wij voor u inkopen als vleesproducten groothandel:

Hebt u een vraag aan ons?

Hebt u een vraag aan Foodproducts? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen vrijwel per ommegaande contact met u op.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Neem dan nu contact op!

Ontdek de mogelijkheden bij onze groothandel in vleesproducten

Als ervaren vleesleverancier kunnen wij kwaliteitsvlees inkopen voor concurrerende prijzen. Gecombineerd met onze hoogstaande service, maakt dat ons de perfecte partner voor het leveren van uw vleesproducten. Naast varkensvlees en rundvlees kunt u bij ons ook terecht voor gevogelte, vegetarische opties en andere convenience producten. Wij streven naar de beste kwaliteit in onze producten en service. Waar kunnen we u als uw vleesleverancier mee van dienst zijn?

Schakel ons in als uw groothandel in vleesproducten

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van kwaliteitsvlees? Neem dan gerust contact op met onze groothandel in vleesproducten. Wij kunnen u alles vertellen over het inkopen van het juiste vlees, onze dienstverlening in dit proces en de voordelen die daarbij komen kijken! U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)26 365 0679, door een e-mail te sturen naar willem@foodproducts.nl of door het online contactformulier in te vullen.