• Your Global Food Supplier

 • Your Global Food Supplier

Groothandel voor vegetarische producten in Nederland

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Concurreren in prijs

✓ IFS Higher Level gecertificeerd

Geen enkele groothandel kan tegenwoordig uitblijven met het aanbieden van vegetarische producten in Nederland. Ook bij Foodproducts hebben we inmiddels een groot assortiment aan vegetarische producten opgebouwd die u kunt inkopen voor uw bedrijf en uw klanten. De vegetarische keuken wordt steeds interessanter voor de consument en ook hierin bieden wij als leverancier producten van de hoogste kwaliteit aan. Wij leveren aan retailers, groothandels, horecaleveranciers, cateraars en instellingen in Noordwest-Europa. Gaat u binnenkort ook de hoogwaardige vegetarische levensmiddelen van onze groothandel aan uw klanten aanbieden?

Kies voor onze groothandel in kwalitatieve vegetarische producten en levensmiddelen in Nederland

Er zijn verschillende redenen om voor onze producten en diensten te kiezen. Wij hebben enorm veel kennis van de markt en met een groot internationaal netwerk zorgen we altijd voor producten die interessant zijn voor onze klanten. Daarnaast communiceren we snel en effectief. U bent altijd op de hoogte van uw bestellingen en ons team staat te allen tijde voor u klaar. Het inkopen van uw vegetarische producten verloopt eveneens probleemloos dankzij ons uitgebreide assortiment. Bekijk de merken die wij als groothandel aanbieden voor vegetarische levensmiddelen:

Deze producten worden ontwikkeld met de beste regionale ingrediënten. Er is veel variatie mogelijk met deze vegetarische keuken van ons als leverancier. Alle menucomponenten kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd en flexibel worden gebruikt. De vegetarische producten die u bij onze groothandel in Nederland kunt inkopen, zijn allemaal door chefs uit de praktijk ontwikkeld om de beste smaken in het assortiment naar voren te brengen. Welke vegetarische producten missen er nog in uw assortiment of op uw kaart en wilt u inkopen?

  Hebt u een vraag aan ons?

  Hebt u een vraag aan Foodproducts? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen vrijwel per ommegaande contact met u op.

  Benieuwd naar onze mogelijkheden?
  Neem dan nu contact op!

  Ontdek naast de vegetarische keuken andere opties van onze leverancier

  Als groothandel in Nederland leveren wij naast vegetarische producten ook vleesproducten, gevogelte en andere convenience producten. Op deze manier kunt u een breed scala aan producten aanbieden waarbij u zeker bent van de hoge kwaliteit en heerlijke smaken. In een branche zo dynamisch als de foodbranche is het prettig om te kunnen vertrouwen op een ervaren en solide partner. Die garantie biedt Foodproducts te Velp, vlak bij Arnhem, u en uw klanten als ervaren groothandel in Nederland, ook als het gaat om vegetarische producten.

  Ervaar het zelf en maak kennis met onze producten

  Wilt u weten hoe Foodproducts het verschil kan maken voor de inkopen van u en uw klanten in het assortiment aan vegetarische producten en levensmiddelen? Neem dan contact op met onze groothandel in Nederland en ervaar hoe onze vegetarische producten uw aanbod kunnen versterken. Dit kan door te bellen naar +31 (0)26 365 0679 of door een e-mail te sturen naar willem@foodproducts.nl. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden van de vegetarische keuken bij onze leverancier te bespreken. U neemt ook heel eenvoudig contact met ons op via het online contactformulier.