• Your Global Food Supplier

  • Your Global Food Supplier

Groothandel vegetarische producten

✓ Uitgebreid assortiment

✓ Concurreren in prijs

✓ IFS Higher Level gecertificeerd

Geen enkele groothandel kan uitblijven met het aanbieden van vegetarische producten tegenwoordig. Ook bij Foodproducts Velp hebben we inmiddels een groot assortiment aan vegetarische producten opgebouwd die u kunt inkopen voor u en uw klanten. De vegetarische keuken wordt steeds interessanter voor de consument en ook hierin bieden wij producten van de hoogste kwaliteit aan. Wij leveren aan retailers, groothandels, horecaleveranciers, cateraars en instellingen in Noordwest Europa. Gaat u binnenkort ook onze hoogwaardige vegetarische levensmiddelen aan uw klanten aanbieden?

Kies voor onze groothandel in kwalitatieve vegetarische producten

Er zijn verschillende redenen om voor onze producten en diensten te kiezen, één daarvan is ons uitgebreide assortiment aan vegetarische producten. Daarnaast hebben wij enorm veel kennis van de markt en met een groot internationaal netwerk zorgen we altijd voor producten die interessant zijn voor onze klanten. Daarnaast communiceren we snel en effectief. U bent altijd op de hoogte van uw bestellingen en ons team staat altijd voor u klaar. Bekijk de merken die wij aanbieden voor vegetarische levensmiddelen:

Deze producten worden ontwikkeld met de beste regionale ingrediënten. Er is veel variatie mogelijk met deze vegetarische opties binnen een gezond eetpatroon. Alle menucomponenten kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd en flexibel worden gebruikt. De producten zijn allemaal door chefs uit de praktijk ontwikkeld om de beste smaken naar voren te brengen. Welke producten missen er nog in uw assortiment of op uw kaart?

Hebt u een vraag aan ons?

Hebt u een vraag aan Foodproducts? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen vrijwel per ommegaande contact met u op.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Neem dan nu contact op!

Ontdek ons gehele aanbod

Als groothandel in Velp bieden wij naast vegetarische producten ook vleesproducten, gevogelte en andere convenience producten. Op deze manier kunt u een breed scala aan producten aanbieden waarbij u zeker bent van de hoge kwaliteit en heerlijke smaken. In een branche zo dynamisch als de foodbranche is het prettig om te kunnen vertrouwen op een ervaren en solide partner. Die garantie biedt Foodproducts u en uw klanten als ervaren groothandel, ook als het gaat om vegetarische producten.

Ervaar het zelf en maak kennis met Foodproducts Velp 

Wilt u weten hoe Foodproducts het verschil kan maken voor u en uw klanten in het assortiment aan vegetarische producten en levensmiddelen? Neem dan contact op met onze groothandel en ervaar hoe onze vegetarische producten uw aanbod kan versterken. Neem gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)26 365 0679 of door een e-mail te sturen naar willem@foodproducts.nl. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. U neemt ook heel eenvoudig contact met ons op via het online contactformulier.