De Picnics worstjes van Heinrich Stumpf worden in Nederland en België geleverd door Foodproducts. Willem van de Velde is importeur en vleesleverancier van o.a. Picnics worstjes van Heinrich Stumpf. Ook lekker in salade.

Variëren met de Picnics

  By Willem van de Velde   |   No comments yet

Heeft u al mogelijkheden gevonden om te variëren met de Picnics? Wist u dat deze fantastisch zijn in een zomerse salade, zowel warm als koud, heerlijk bij de BBQ.

Ingrediënten:
3 pakjes picnics classic, chili en/of knoflook (alle combinaties mogelijk)
200 gr pasta
4 tomaten
100 gram tomatenpuree
3 paprika’s
2 eetlepels (zwarte) olijven
2 eetlepels geroosterde pijnboompitten
3 eetlepels olijfolie
gedroogde oregano
eventueel zongedroogde tomaat

Bereiding:

Snijd de paprika in blokjes en meng deze met de oregano en de olijfolie. Laat dit vervolgens 30 minuten intrekken. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de picnics in lengtes van 5 cm en de tomaten in grove blokjes.
Bak de paprika vervolgens 5 minuten op hoog vuur en zet daarna het vuur laag. Voeg vervolgens de tomatenblokjes, tomatenpuree en Picnics stukjes toe. Laat dit ca 8 minuten zachtjes pruttelen. Schep vervolgens de gekookte pasta erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer de pasta met (zwarte) olijven, geroosterde pijnboompitten en eventueel zongedroogde tomaten.

Eet smakelijk!

Geef een reactie